Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W dokumentacji czasem nie nastapil błąd,podajesz ze na rezytor R7 nalezy nawinąć cewke a sam w swoim projekcie-gotowym zlożonym ukladzie rezystor z cewka masz oznaczony jako R1 moge sie mylić,tak samo jak pisalem w poscie powyzej otwory pod R1 są wywiercona na sam rezytor i na uzwojenie-cewke
hehe standard ....ludzie przeciez bylo napisane jak BYK ..wjedz sobie do działu "w budowie" i poczytaj watek o modyfikacjach flodnisa !!!! jak byscie przeczytali tamten watek to nie pisalibyscie pierdół ... pegelmesser mial 101% racji ........ to samo sie dzieje co przy uniampie... | ![]() |
dio napisał:Płytka do tego wzmacniacza jest doskonałą ilustracją odwrotności przysłowia "Przerost formy na treścią" :mrgreen:
Nie dziwię się że nie wywołała ta płytka żadnego zainteresowania na forum Audiostereo :wink:
Ja wzoruje się na oryginale. 100nF ceramik dam tylko C1, reszta MKS2. Zresztą jak mi się zmieści, to tam tez postaram sie dać MKS2.
flodins napisał:C6, C8, C10, C13 można dać monolity, tantale, ceramiczne czy nawet unipolarne elektrolity, reszta... zalecałbym min. MKT
flodins napisał:całkowicie sobie z tego zdaję sprawęmusiałbym zrobić płytkę 3x3cm na dwustronnej w całości smd poza końcowymi i miedź 0,5mm z soldermaską z polimerów
Takie inf. słac na PW. Rozumiem panike jak by nie doszly, ale jak doslzy to o co chodzi....mor den siur napisał:Do mnie płytki również doszły. Dziękować floodins![]()