Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chyba nie wiesz co piszeszSamochodówek nie wsadzi w małą obudowę.
Sprawdź przy okazji parametry DOBRYCH głośników car audioNie wiem, zdziwiłeś mnie. Zawsze się mi zdawało że samochodówki mają T-Sy prędzej do odgrody niż do jakiejkolwiek obudowy.
ale midwoofery?
Pisałem o subach do obudowy zamkniętejDaj jakiegoś linka, bo nie wiem o jakich piszesz, a jestem ciekaw. Te do subów to się zgadzam, są optymalizowane pod kątem małej objętości, ale midwoofery?
AA, taka twoja metodazamkniętej 2 litry i problem z filtrem dolnoprzepustowym masz z głowy
W tych 7 litrach spokojnie możesz zamontować 18-20 cmA po dokładnym pomiarze wymiarów maksymalnych tej obudowy basowej wychodzi mi ze 7 litrów netto przy obudowie 12 mm. Pewnie za cienka ścianka i za mały litraż. :-(
Jeżeli nie będzie większych głośników niż 13 cm to bez problemu , to prawdziwe watyPytanie tylko, czy te 50W na kanał mi wystarczy