• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

System Car Audio Audi A3 ,dylemat.

podlaczone ,wszystko gra ok,napewno do 31.12 zostanie u mnie magnat,nawet spoko gra.ale i tak w styczniu testuje kenwooda jak mowisz pewnie bedzie lepiej gral i zostanie u mnie.. mam pytanie odnosnie ustawienia wszystkie,jak powinno byc na wzmacniaczu ustawione i w radiu? na przodzie mam hertz dsk130,wzmak to magnat power bull 4600 i tyl w budzie 15l zamknietej stx glosnik

ok choc chcialbym wiedziec jak na wzmaku... powiem wam panowie fajnie teraz taki zestaw gra,sts w bagazniku super gra,choc troche dudni,to winia zamknietej skrzyni?

sluchajcie mam problem ,chyba ze wzmacniaczem,po podlaczeniu do wzmacniacza przednich glosnikow cos piszczy,harszczy a sub z tylu gra ok ,kolega mi mowil ze to wina wzmacaniacz,to prawda?

ok kupie kac-846 lub kac 849 i zobacze,ewentualnie przetestuje podpinajac wzmacniacz kolegi dwukanalowy i podepne tam same przednie glosniki

obydwa kable podpialem tam gdzie byl od glosnikow,moze wrzucic fotke jak to jest podlaczone wszystko?

Powrót