Za drogo jak dla Ciebie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Accuracy (direct field) ±1 dB 20Hz÷10KHz, ±2 dB 10÷20KHz
http://www.audiomatica.com/wp/wp-content/uploads/depliant_mic010203.pdf
wg manuala " It is possible to obtain individual frequency calibration data."
wygląda na to że standardowo nie jest mic kalibrowany, ale jest taka możliwość. pytanie za ile?...
przeglądałem manuala, wygląda mi na to że mierzyć można impedancję, fr i wodospad, wyznaczyć TSy. i to tyle , czy coś źle patrzę? bo jak tyle to trochę mało![]()
wygląda mi na to że mierzyć można impedancję, fr i wodospad, wyznaczyć TSy. i to tyle , czy coś źle patrzę? bo jak tyle to trochę mało
A kupies juz czy tylko tak sobie dumasz jak zwykle?Dlatego lepiej kupić produkt za który płacąc wspiera się chorwackiego profesora niż włoskich nierobów.
"Kto bogatemu zabroni " | |
Nigdy nie będzie bo jeszcze statyw do micaSzkoda, że nie ma wbudowanego choćby małego wzmaczka zasilanego z USB, wtedy system byłby w pełni przenośny.
Nigdy nie będzie bo jeszcze statyw do mica
Więc jest tak samo mobilny jak mój system
No ja musiał bym zrobić jakieś 20-30 zwrotekNie mowie, ze ja zarabiam, ale kilku tu obecnych napewno
No jak mierzysz w "lesie" to jest problemMimo, że podłączany do lapka to dwa zasilacze do tego jeszcze mam
Inny jest jeszcze bardziej w... wkurzjacySW jako sam soft pomiarowy zaczyna mnie wkurzać.
Do czego? Do pomiarów TBA820 i zasilanie bateryjne z akumulatora żelowego i będziesz miał przenośny systemMimo, że podłączany do lapka to dwa zasilacze do tego jeszcze mam
Sam mikrofon, ktory jest w zastawie kosztuje ponad 1300zl, wiec nie jest to taka zla oferta.
Oryginał od clio to ta sama liga co WM-61a czy behrigner ecm-8000.... niestety
Ja też mogę ci sprzedać WM-61a za 1300zł - to znaczy że za te pieniądze będzie lepiej mierzył niż taki za 50zł?
aki system się przydaje jeśli chcemy poznać faktyczną charakterystykę głośnika i faktyczny SPL natomiast przy projektowaniu zwrotnic nie zauważysz różnicy.
Chyba coś przegapiłem bo nie zauważyłem kiedy tworzyła się legenda w której Clio rosło do rangi wzorca pomiarowego. Gdzie to było? Na jakimś forum czy w gazecie Budynia?
Taki system jest sens kupować jak robi się kilkanaście-kilkadziesiąt pomiarów dziennie .I o to wlasnie chodzi.
Płacenie 2 tauzenów a następnie kombinacje alpejskie z eksportem plików do innych programów gdzie będę mógł zrobić symulacje na tych pomiarach, to nie dla mnie. Ja chcę mieć wszystko w jednym programie.