• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Szczyt głupoty czy da-best-głośnix?

• Autor wątku Autor wątku Grze
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pisalem maila do mtxa o jacka hammera juz dawno, wczesniej niz west coast customs ;] czeka sie na niego pol roku i cena oscyluje w okolicach 6000 dolarow

wlasnie znalazlem na elektrodzie :)
audiobahnawt34x0gc.jpg

audiobahn na 100% zobacz na naklejke na szybie i zreszta widac kawalek na glosniku, musze gdzies znalezc link do niego....

e..tam marudzicie... jak by go dali za darmo to bym bral i nie patrzyl czy dziala czy nie :D A ja swoja drogą znalazł bym zastosowanie tego glosnika... dobrze by pasowal u mnie pod biorkiem... wiaterek na nozki :)

No nie powiem jakbym miał takie 2 to idealne na monitorki bliskiego pola do studia :) do tego arv104 i graaamy :P

No i oczywiście nie zapomnijmy o jakimś wzmacniaczu.Tak 2x1KW wystarczy do tego obudowy po 200L i mamy super extra termo nuklearnie dopasowany zestaw stereo który powali (dosłownie) niejednego AUDIOFILA :)

Żarty na bok.Fajny głośnik :)

Ludzie jakbyście to usłyszeli niejeden z was powie że czegoś takiego nigdy nie słyszał !.Prosze nie wypowiadajcie sie na zasadzie wyglądu że wielki to znaczy do ..... .

lepiej jak w tym topicu bedziecie podawali fajne linki z tej strony
bo ja sam nie jestem w stanie wszystkiego sciagnac i zoabczyc :D

nie chodzi o to żeby był łomot tylko jak uderzenie to uderzenie i to szybko a nie powolnie i mułowato a duży głośniki nie jest szybki i tego się nie da ukryć

ALTON napisał:
coolombo, Nierozumiem a od czego jest subwoofer ?

Zapuść na takim bydlaku szybki rockowy kawałek i ciekawe czy poprawnie zagra, wszystko się ze sobą zleje i będzie buuu buuu buum buum ;)
Jak chcesz natomiast wytwarzać dużą ilość hałasu w zakresie 20-50Hz to ten głośnik w sam raz się nadaje, np zawody dB drag gdzie nie ważna jest jakość ale ilość.

Powrót