• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

szukając pomysłu :)

Status
Ten wątek został zamknięty.

cudny90

DIYaudio.pl logo creator
Reakcji
1
Witam, dzisiaj rozpoczynam planowanie monitorków. Wiem już, że będą na arn150 i sc10n, lecz wygląd mam mniej więcej w głowie.

Napewno będą na odpinanych standach, system już wymyśliłem.

Wyglądem muszą pasować do mojego subwoofera.

Chciałbym prosić o adresy jakiś stron firm, czy czegoś takiego, gdzie można pooglądać kolumny, monitory itp. :)

Pogogluj sobie takie marki jak Avalon, Amati, Sonus Faber, B&W czy Usher (jak dla mnie seria dancer to wymiot po prostu :D )

Pzdr. :)

Kurcze googluje i nic .. :neutral:

Gdzie są galerie serii?? Na oficjalnych stronach tych firm to zbytnio nie ma .. tylko sonus faber coś tam ma.

Sorki ;) Mam już galerie ushera ;) Fajna seria dancer, użytkownik sebo ( tak to chyba szło ) zrobił podobne podłogówki :D

Powiem Wam, że po tym, co zobaczyłem na audiostereo ( link od mariusza ) stwierdzam, że na tym forum są o wiele wiele ładniejsze ( wręcz fenomenalne ) konstrukcje, ładniejsze od tych brzydactw :P

podczepie sie pod temat no bo po co zakladac nowy :P szukam natcheniania :mrgreen: mysle nad subem juz ponad tydzien i dalej nie mam pomyslu na obudowe
znalazlem takie cos
23534553tz9.jpg

ze stronki sonus faber, ma ktos moze zdjecie tego "czegos" w wiekszej rozdzielczosci? zalezy mi na tam :D

jak udalo by mi sie zrobic cos takiego to byl bym bardziej niz zadowolony :mrgreen:

Kupiłeś już te głośniki ? Bo jeśli masz suba to może warto rozglądnąć się za czymś co mniej gra dołem, a bardziej średnicą ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót