• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Szukamy utworu

Kolejna zagadka :)

To co pamiętam to to że teledysk był kręcony na jakiejś wiosce murzyńskiej, muzyka w stylu reggae, wokalistka ciemnoskóra, śpiewa na tle kolumn estradowych (scoopery itp.).

Coś w stylu jak w refrenie tego utworu: https://www.youtube.com/watch?v=xn9LQZ5tdys

Panowie, ciemnoskóra piosenkarka, coś w stylu Halle Berry, teledysk w większości (chyba) w kolorze czerwonym, ubrana w (chyba) jednoczęściowy strój, spodnie typu dzwony i z tego co zdążyłem zauważyć raz ma długie włosy a raz krótkie.
Widziałem ten teledysk na siłowni, nie cały gdyż byłem zajęty treningiem... niestety na ekranie nie podają kto śpiewa.
Ktoś coś?

Niestety nikt z wymienionych.
Rihanna odpada, nie ten typ.
Bliżej jej do Shade (tyle że ona nie jest taka stara) lub Toni Braxton, a najbliżej do Halle Berry (tyle że to nie piosenkarka).

Jaki styl muzyczny ( jeśli pamietasz)?

No właśnie i tu jest problem, bo nie wiem, zbyt krótko się wsłuchiwałem.
Było to na siłowni więc raczej szybsza muzyka, ale nie typu Rihanna.
Gdyby mi się przypomniał refren, to bym pewnie samemu już znalazł, niestety nie pamiętam, ale piosenka w stylu o miłości (jak zwykle).

Ostatnia edycja:
Hehe, dobre :)
Od razu przypomniało mi się to:

No dobra, a ja nadal nie wiem co to za utwór i piosenkarka :flapper:

Ostatnia edycja:
Jest to szlagier stary jak świat, James Brown - "Get Up (I Feel Like Being a) Sex Machine", chyba, że nie zrozumiałem żartu ;)

- - - - - aktualizacja - - - - -

& wersja oryginalna:flapper:

Ostatnia edycja:
Nie prześledziłem wątku od początku i dobrze czułem, a wystarczyło trochę dokładniej poczytać i oczywistości bym nie pisał ;)

Witam,
Widzę, że dawno już nikt tu nie pisał, alem mam nadzieję, że pomożecie :-) Szukam utworu dość współczesnego, którego refren lub duża część zwrotek to nananana nana nana. Charakterystyczny jest teledysk, który jest nakręcony w slow motion, ale takim bardzo dużym zwolnieniu. Klip nakręcony jest w na koncercie i pokazuje samych muzyków w trakcie występu.

Powrót