• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Szyby do samochodów

Reakcji
0
Witam
Mam pytanie czy znacie jakiś sklep z szybami do samochodów w okolicach Katowic??
Ktoś wybił mi przednia szybę w aucie (polonez atu rok 99)
Z góry dzięki za info.

szybe moze sobie na szrocie znalezc ale i tak za montaz sporo skasuja wiec lepiej wydac 300-400zl i miec nowke profesjonalnie zamontowna ;)

mi wybili szybe, boczna w A3 tylna to w nordglass zawolali za sama szybe 806zl ;]
na szrocie u nas w koszalinie 60 zl i w domu zamontowana samodzielnie bo to uchylny bok :)
a co do montazu nie wiem jak u Ciebie w katowicach ale moj kuzynek mial przykry wypadek i poleciala mu przednia szyba w nowym fiacie dublo i za montaz zaplacil 130 zl

DeKeR napisał:
za sama szybe 806zl ;]
:shock:
niewiem czy ceny sie tak zmienily czy dopasowane sa do samochodow ale kolega po znajomosci montowal szybe przednia do golfa 3 za 400zl :cool:
tylko ze to juz bylo jakis czas temu...

po prostu A3 mniej populatne aytko, a wiadomo ze to ma wplyw na ceny czesci;)
do poldzera pelno tego wszedzie;)

poszukaj na allegro, ale przesyłka wyjdzie drozej niz szyba...

szroty pzostaja. nowa szyba to 1/3 ceny poldka wiec sie nie oplaca kasy wydawac..

Powrót