Nie na temat...
Raczej nie słyszałeś nic lepszego ![]() | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Raczej nie słyszałeś nic lepszego ![]() | ![]() |
To na pewno też, jednak nie każdy może od razu wznieść się na wyżyny diy audio ![]() Najlepsze jest przechodzenie stopniowo do momentu, w którym uzna się że nic lepszego już nie ma. Może to zająć całe życie ale cóż, czymś trzeba żyć... Ja jestem dopiero na pierwszych schodkach i tylko z tej perspektywy mogę oceniać ![]() | ![]() |
Człowiek nie miał by co robić gdyby od razu zrobił sobie Hi-END, a tak zawsze ma zajęcie i rozwija swoje zdolności. A co rusz nowa, lepsza konstrukcja daje nowe chęci na zrobienie czegoś jeszcze lepszego. Dobrze jest zacząć od takiego projektu jak ten to jak na początek efekt jest bardzo dobry i satysfakcja gwarantowana, a co najważniejsze nie zniechęca do dalszych działań. | ![]() |
Coś w tym jest. | ![]() |
Ale nie wiem czy jest sens, bo szklanych tonsili oryginalnych chyba się już nie dostanie a na te z drugiej ręki ciężko liczyć, ludzie chwalili ten woofer i się go nie pozbywali tak łatwo.
Po to chyba STX wprowadził ten woofer. Firma swoją polityką dobrze celuje w wymagania ludzi.
pisz 100w100W AES czyli ok 120W RMS?
89dB to ma sam woofer puszczony pelnym pasmem. po zastosowaniu zwrotnicy efektywnosc spada. ale o ile? tego nikt z nas nie powie bo nie mamy odpowiedniego sprzetuEfektywność 89dB
a pasmo mozesz sobie podac tak jak ci wygodnie - tak samo robia producenci taniego sprzetu. podadza pasmo przenoszenia 20-20 000Hz i jest to prawda! ale nikt nie napisal ze przy -20dBA pasmo ?