• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

taka mała sugestia - zamykanie tematów...

taka mała sugestia - zamykanie tematów...

• tak

Głosów: 0 0.0%
  • nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Reakcji
0
Witam,
co Wy na to (szczególnie administracja :) ) żeby pójść za przykładem innych for
i umożliwić każdemu zamykanie swojego topica ?

Nieraz już irytujące jest to że dowiedzieliśmy się czego chcieliśmy się dowiedzieć,
temat został wczerpany kompletnie i zaczyna się jakiś głupi offtop...

jestem za, ale zeby nie za szybko te tematy zamykac;
bo rzeczywiscie to jest wkruzajace jak sie czyta nowe nieprzeczytane posty i jest jeden post w temacie sprzed roku ktory juz kazdy uznal za zamkniety :)

jestem przeciw - skad autor ma wiedziec ze temat zostal wyczerpany?
za zwyczaj ludzie o cos pytaja, a skoro to robia znaczy ze nie znaja odpowiedzi

A ja jestem przeciw.Czemu?Za dużo będzie bałaganu w stylu:o,zaczęli się kłocić,zamykam.
Uważam że zbyt wielki wpływ uzytkowników wprowadzi więcej złego niz dobrego.
Zresztą,jesli sie temat "wyczerpał" to co za problem go zglosic do modera?

No własnie,zamykam,temat sie wyczerpal.

:mrgreen: Żartowałem :razz:

To chyba nie do konca dobry pomysł... co z tego że temat z przed roku kiedy jakiś nowy użytkownik może zapragnąć sobie zadać nowe pytanie w danym temacie na które jeszcze nie padła odpowiedź....?? Będzie w takim przypadku zaśmiecał forum nowym pytaniem które tematyką może nie odpbiegać od "przedawnionego" tematu....

MormoN napisał:
To chyba nie do konca dobry pomysł... co z tego że temat z przed roku kiedy jakiś nowy użytkownik może zapragnąć sobie zadać nowe pytanie w danym temacie na które jeszcze nie padła odpowiedź....?? Będzie w takim przypadku zaśmiecał forum nowym pytaniem które tematyką może nie odpbiegać od "przedawnionego" tematu....
prawda jest taka że i tak tak robią ;]

No ale jak chcecie.

Powrót