Dla mnie nie, bo większość popularnych kości jest co najmniej w 192kHz/24, jak robiłem swój DAC, to specjalnie miałem szukać gorszych kości?
W takim wypadku oczywiscie ze nie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dla mnie nie, bo większość popularnych kości jest co najmniej w 192kHz/24, jak robiłem swój DAC, to specjalnie miałem szukać gorszych kości?
Ciekawie wygląda też w Yamasze działanie funkcji Compressed Music Enhancer które przy Mp3 dobrze nagranych nic nie zmienia a przy słabiej poprawia co nie co.
15-lat starszy DAC w Sony wartym 400z lepiej daje radę z muzyką w Wav czy FLAC niż nowa Yamaha za 3tys z przetwornikami 192kHz/24-bit
Konkluzja jakby oczywista wszystkiego trzeba słuchać w swojej konfiguracji i dopasowac pod swój słuch i gust.
Oczywiście że masz rację, jednakże osoba zielona mająca kolumny na tesli czy stx pomyśli, że gdy tylko wymieni daca to jej kolumny zagraja jak zestaw za pare tysiI tak i nie. W pewnym momencie należy zmienić DACa a nie kolumny..
I w drugą stronę. Jak masz scany, excele czy inne niegłupie zabawki, to przychodzi czas na DACOczywiście że masz rację, jednakże osoba zielona mająca kolumny na tesli czy stx pomyśli, że gdy tylko wymieni daca to jej kolumny zagraja jak zestaw za pare tysi
Wszystko w granicy zdrowego rozsądku.