• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

TANI MDF - SKLEP INTERNETOWY!!!

• Autor wątku Autor wątku Lynx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
cysiaczek, racja :) nadal się opłaca.
W OBI za 18mm biorą 48zł/m2 , płyta w tym sklepie ma 5,42 mkw czyli 5,42*48=260zł !!! A gzie dojazd? I w dodatku mowa o 18 a nie 22! Jakby nie było grosz zostaje :)

tylko co zrobic z reszta? ciac ja? a jak za jakis czas bedzie potrzebna inna... ciezko przewidziec swoje nastene konstrukcje na jakis czas;) no w gre wchodza zbiorowki :) (wspolne zamowienia;) )

trzeba bedzie zaplanowac co sie sklada... ja chyba kupie plyte na nadstawki,suba + na kiedys do stxa AP,jakies małe budki do jakichs monitorków lub na małe suby na arn 150(do kaszlaka albo do zestawu 5.1 ;] jak w morde strzelil...)

heh w moim przypadku tak sie nie da. co noc mam inny pomysl na nastepna konstrukcje;)

Witam może ktoś z Krakowa/Jawrzna/Katowic byłby chętny na zakup płyty mdf 22 lub 19 mm? Potrzebowałbym jedna lub dwie osoby.

GG: 3702653

ja wezme deski,juz rozmawialismy ale tu napisze.
policz ile Ci potrzeba,ja policze,i sie dogadamy jakos.

Ja rowniez rozmawialem z Jq, pisze sie na pociety 1mkw, jesli w gre wchodzi mdf 22mm :)

[ Dodano: 2006-03-07, 20:43 ]
I takie pytanko jeszcze, nie orientujecie sie czy firma zgodzi sie wyslac podzielona paczke na kilka adresów? Tak zeby bylo mniej klopotow, no i nawet tansze jest to od poczty polskiej :)

biore sie za liczenie ile mi trzeba i sie zgłaszam... tylko ta mdf kosztuje 140 zl.... dla mnie to troche zagruba(czyt.zadroga) jak na arzy...bo do suba by bylo ok...

no wlasnie, ja robie suba i dlatego taki material mi pasuje...
Co do ceny, to wyzej bylo liczone ze wszystkim 197zł. I od tego udzial najlepiej policzyc, za 1mkw wychodzi 36zl :) + przesylka od tej osoby ktora odbierze paczke :)

ja bym był chetny na wiorowke 18mm...
aha,oni chyba mogliby rozeslac kilka paczek do kazdego z nas
wiec mysle ze taniej by wyszlo niz takie od kogos do kogos...

Hmm, to ja sobie jeszcze podzwonie do castorami, obi, leroy itp bo moze sie okazac ze tyle samo mnie wyjdzie pojechac tam :]

A jak kupuję 30mm to by mnie przesyłka 100zł wyszła - także trochę się nie opłaca. Muszę poszukać w Wawie.

U mnie w bielsku w castoramie za wiorowke z przycieciem do milimetra płace [za 1m^2]:
12,87 za 12mm
16,27 za 18mm
20,97 za 22mm

natomiast 36,97 za 19mm mdf.

i biore tyle ile chce i płace za tyle ile wezme:D.

screws napisał:
U mnie w bielsku w castoramie za wiorowke z przycieciem do milimetra płace [za 1m^2]:
12,87 za 12mm
16,27 za 18mm
20,97 za 22mm

natomiast 36,97 za 19mm mdf.

i biore tyle ile chce i płace za tyle ile wezme:D.

A mają może grubszy mdf - bo jeszcze w castoramie nie patrzyłem. Ciekawe jak by to było jakby skleić, albo skręcić 2x15mm żeby mieć 30 - tylko nie wiem, czy cenowo to się opłaca...

Nie wie czy maja grubszy nie pytalem:). ale w cenniku maja tylko podana cene 19mm,
wiec wydaje mi sie ze tylko taki posiadaja.

w sumie jeszcze przyzwoite ceny maja w Leroy Merlin ale nie wiem po ile maja MDF dawno nie bylem i nie pamietam. wiorowke mieli w tej samej cenie jak kiedys patrzylem...

Powrót