• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tani subwoofer 12"

wg mojej kolejnosci w jakiej ja bym bral:
Audiobahn/PolkAudio, JBL/Alpine, Carpower, Axton/Crunch, MacAudio...............Pioneer

Osobiscie jedynie zainteresowalem sie jedynie Audiobahn i PolkAudio

Tato skad masz dojscie do tych cennikow ??
Mozesz zalatwic cennik 10" ??

to jest gazeta... nie moge oficjalnie podac nazwy bo jest to wbrew prawom autorskim.
I kiedys ktos moze sie mnie czepic.
Pozwalam sobie na takie publikacje ze wzgledu na cene samej gazety ktora oscyluje w granicach 20zł.
I czesc forumowiczow napewno jej nie kupuje.

Co do 10" to narazie nie mam ...pewnie pojawi sie w ktorejs to odrazu klikam fote :)

Szkoda ze nie wzieli do testow nowego dziecka JL'a :)

szkoda ze hertza nie wizieli :( bym porownal jak on sie ma do tej alpiny bo ocena 1.7 do dobra ocena :d a mysle ze cenowo by byla konkurencja dla hertza!

imho on nieco średni jest, wali buszmenem :P
Zejdzie nisko, ale mul niesłychany...
Ile to kosztować ma ?

um 100E
Preis / leistung: hervorragend (wybitny)

ps wszystko wali buszmanem co nie jest emdesem :P

a ja mam klopot z subem--jest to rockford fosgate power hx2 rfr 3112 i ---jezeli byscie byli uprzejmi kuknijcie na moj temat-chodzi o dobor skrzyni-bardzo prosze o pomoc

Powrót