• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tania frezarka - jaka?

Ja tą właśnie kupiłem, wydaje się być całkiem solidna, chociaż przyrządy pomiarowe to jakiś żart. W zestawie nie ma frezu, za to jest trzpień cyrkla (minimalny promień 10cm....., więc żenua). Ale ogólnie jak za tą cenę jest ok.

ale nie kazdy ma te sklepy w swoim miescie :P
u mnie ta frezarka jest jedynie w castoramie za 120zl

jaromas to jak sa jeszcze to kup chlopakom...
Tylko nie wymieniaj na elemy...;)

glupi zart...
Wysylam ci pw...

nie ma mnie we wrocławiu, będe dopiero po 13 stycznia. Mogę wtedy sprawdzić czy jeszcze są, ostatnio (w starym roku) były, ich cena w promocji jakies 26zł a bez chyba z dyche więcej. Więc po 13 stycznia można pisać na pw. Organizować zamówienia zbiorowego nie będe bo troche za duże to gabarytowo i problematyczne za bardzo. A stali bywalcy znajdą ten wpis i najwyżej skorzystają ;)

lklukasz,

Wiec warte to kupna, tez szukam frezarki patrzyłem w Castoramie, zaczynają sie od 120zł NuPower.

a jakosc jej jest taka sama jak tej z biedronki
na nasz uzytek wystarczy
mogli by tylko dac lepsze sprezyny

Moja ze zbiorowego zamówienia też śmiga... Ma za sobą parkę kolumn, jedno duże łóżko i kilka drobnostek;)

Powrót