Terminal taki zwykły nie drogi, bo to kolumna garażowaCo to za terminal ze nie mozesz go przykręcić???

http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe-terminal-hd-608-2-od-firmy-i1559146435.html
melisław napisał:Jaki masz ten BR? Taki z taką harmonijką czy ten z kilkoma takimi "zębami" ?
No nic dziwnego że chcesz przyklejać tunel, jak wygrzmociłeś takie dziursko na niegoTeraz rzeczywiście trzeba to jakoś przymocować. Ale powinno być tak że tunel BR wchodzi na scisk i wtedy się pięknie trzyma
![]()
No dziurka trochę jest duża, ale tunel nie lata w sumie jest na zero, no ale nie na wcisk, że sam się trzymać nie będzie, to tak jak mówisz trzeba kleić;>
melisław napisał:No to wygłusz za głośnikami i trochę na bocznych ściankach. Potem jak ci się będzie nudzić, to możesz trochę pokombinowaćAle pamiętaj że wygłuszanie zwiększa objętość obudowy widzianą przez głośnik, oraz pamiętaj żeby powietrze do BR miało swobodny dostęp.
Czym wygłuszasz? Mam nadzieje że nie gąbką? Bo to nic nie daje...
Jak na razie nie mam żadnego materiału na wygłuszenie, będę dzisiaj szukał myślałem właśnie nad jakąś gąbką, ale jak nie to w takim razie co szukać ?
Wełna mineralna tzw. szklana się nadaje

Ostatnia edycja: