Ok, teraz potrzebuję wzmacniacz do 300 zł co uciągnie to: 2 x http://stx.pl/stx-f-200-n-kolor-orzech.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie straszcie człowieka. Od amplitunera KD już odszedł, mówimy o wzmaku/amplitunerze stereo. Ile tych ustawień on ma w menu?
W 80% wzmacniaczy wystarczy jak się da przestawiać głośność i wejście, a jak dla użytkownika forum to jeszcze A/B jak się da to już rewela. Więc bez przesady.
Amplitunery mają wzmacniacz zazwyczaj bidniejszy, z najniższej półki. Nie jest to zasadą, ale zwykle tak jest. Więc trudniej coś wyrwać.
Nie miałem na celu nikogo straszyć tylko poinformować. Tak jak pisałem, jeśli w danym modelu da się uniwersalnym pilotem obsłużyć podstawowe funkcje to ok. Choć osobiście bardzo ostrożnie podchodzę do wszystkich tych ofert, w których brak pilota. Lepiej trochę poczekać, poszukać, a może akurat trafi się coś od prywatnego osobnika.Nie straszcie człowieka. Od amplitunera KD już odszedł, mówimy o wzmaku/amplitunerze stereo. Ile tych ustawień on ma w menu?
Chyba w ostro limitowanym budżecie nie warto kupować "już, natychmiast"
Nie miałem na celu nikogo straszyć tylko poinformować. Tak jak pisałem, jeśli w danym modelu da się uniwersalnym pilotem obsłużyć podstawowe funkcje to ok. Choć osobiście bardzo ostrożnie podchodzę do wszystkich tych ofert, w których brak pilota. Lepiej trochę poczekać, poszukać, a może akurat trafi się coś od prywatnego osobnika.