• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tanie Vify i inne

ja ze stanow sciagam glosniki juz od pewnego czasu ale nie bezposrednio z firm ale kupuje mi je kolega i grzecznosciowo wysyla

stany zjednoczone sa jak ja to nazywam rynkiem ktory sprzeda wszystko tam wiele glosnikow jest poporstu wybrakowanych a w takic walsnie tanich sklepach sa glosniki ktore nie przechodza rygorystycznych testow napisze to inaczej

kazdy sklep selekcjonuje glosniki i sprzedaje je w dwoch seriach sparowanych i na zasadzie hipermarketu w wielkim koszu a klient sobie wnim grzebie i wybiera czesto gro jest uszkodzonych
ocywiscie nie jest to regula ale ..... zeby kupic cos taniej trzeba sie naszukac

Jednym slowem zbyt duze ryzyko. Dzieki tomekk ale chyba skozystam z holenderskiego audiocomponents.

Powrót