panowie a jak by sie miała konstrukcja z jednym 4 ohm moj wzmak moze pracowac z takim obciazeniem tylko czy to sensowne rozwiazanie
a czemu nie? co za roznica miedzy 4 a 8 ohm? jak wzmak obsluzy 4 ohm to co za problem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
panowie a jak by sie miała konstrukcja z jednym 4 ohm moj wzmak moze pracowac z takim obciazeniem tylko czy to sensowne rozwiazanie
NIE!universal napisał:Panowie czy można dodać rezystor który będzie udawać głośnik?
Pogromca mitow napisał:funiax1 napisał/a
Tasior napisał/a
z czym sa lepsze 8 ohm ze szybciej zeszły
Monitorki łatwiej zasilić, zrobić, ustawić.
Mozesz rozwinac mysl, dlaczego na 8ohm latwiej zrobic, ustawic?
Te niskośrednio w AC kosztują po 30 euro za sztukę. Wysokotonówki niecałe 20 euro. Wiem że cena nie jest wyznacznikiem jakości, ale czasem trochę może pokazać. Wiem tylko że gdybym chciał sciągać głośniki które kupiłem właśnie z AC wyszło by mnie 1000 plus wat plus przesyłka... A tak zapłacę 300złdolphin123 napisał:P.S.Ja sie w te Vify nie bawie skoro to polka tonsila 13 40 2 i 14SCX
To nie mentalność ale ostrożność w końcu komu opłaca się kupować towar za pewną cenę a potem sprzedawać taniej nie znam osoby która dokładała by z własnej woli i sprzedawał by po kosztach albo taniej. To zmusza człowieka do zachowania ostrożności szczególnie gdy cena naprawdę jest niska a towar niewiadomego pochodzeniaPolska mentalność, jak coś tanio to przekręt.
metalcruscher napisał:To nie mentalność ale ostrożność w końcu komu opłaca się kupować towar za pewną cenę a potem sprzedawać taniej nie znam osoby która dokładała by z własnej woli i sprzedawał by po kosztach albo taniej. To zmusza człowieka do zachowania ostrożności szczególnie gdy cena naprawdę jest niska a towar niewiadomego pochodzeniaPolska mentalność, jak coś tanio to przekręt.
Ale pewnie juz drozej, jak tak szybko schodziły.funiax1 napisał:Rozmawiałem dzisiaj z gościem i do mnie powiedział że zakończył aukcje przed czasem bo nie dawał sobie rady z jej obsługą i że w przyszłym tygodniu wystawi ponownie.
Trudno sie dziwić skoro prawie każdy mysli jak sprzedać grata, na polskich aukcjach juz chyba cięzko kupic w pełni sprawny sprzęt.dj_zibi napisał:Polska mentalność, jak cos tanio to przekręt