Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Miałem 15mfc i jakoś mega dużej ilości basu z niego nie było.Zdziwił byś się ile te 15-stki SB mają basu.
Co prawda nie jest szybki, ale spokojnie mogły by robić za małego suba.
Miałem 15mfc i jakoś mega dużej ilości basu z niego nie było
O ile dobrze pamiętam to miałem cewkę 1,5mh albo 2mh. Kompensacja BS jakioś 2-3dB była. Było sporo basu ale bez przesadyzmu. Myślę że w tych m3 ilość basu jest podobna jak z takiej 15-tki SBA.To zależy też od zwrotnicy.
to równie dobrze może gainclona od kogoś kupićArcam A19
Można..., ale np. ja, wzmaka DIY nie chciałbym mieć....![]()
W sumie kolumny nowe to przydalby sie nowy wznacniacz ,ale uzywka tez moze bycNo wiadomo że wykonanie wzmacniacza nawet z kitu a kolumn to dwie różne pary kaloszy i inne problemy.
No wymiary frontu i umiejscowienie głośników raczej się powinny zgadzać. Lepiej skopiuj projekt dokładnie.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Moim zdaniem lampowce są przereklamowane.
Myślę że nie ma co głosować bo każdy wybierze projekt z Sb17 i z hds tweeterem bo to po prostu IMO lepsze głośniki. Jest to droższy projekt ale z lepszych głosników. No i to tyle. Ewentualnie można by się spierać że z 15-tki może być lepsza średnica.