• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

TAWO -poczytajcie opinie

• Autor wątku Autor wątku irek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
"Przede wszystkim bardzo równomiernie przenoszą wyspecyfikowane pasmo"
coś w tym musi być jak grają lepiej niż B&W - to tak półserio:P

Tak juz kiedys pisalem np o AudioAcademy MIMAS gdzie siedza dwie Westry produkcji Tesli i ARVka i sprzedaja je za 2200. Fakt projekt badania, dobranie zwrotki, jakos wykonania, ale bez przesady nie moga grac lepiej niz B&W z powodu technologicznych roznic zwiazanych z finansami.

zastanawiam się z czego oni kanty robią. na zdjęciu wygląda na jakieś tworzywo. może toś z kolegów wie co to jest

nie no... tyle razy mijałem ten sklep i nie zajrzałem... Wejdę tam następnym razem, jak będę szedł na Półwiejską...

zobaczcie ze Slawomir P sie powtarza :P hehe ale komentarz juz inny,ciekawe ;D

[ Dodano: 09-06-05, 16:17 ]
ahahhahahahah :D wejdzcie w cennik i zobaczcie,aktywny tanszy od pasywnego :D lol

te najmniejsze to wykonanie maja fatalne, te wieksze to juz ladniej. Moze konstruktor a w zasadzie stolarz uczy sie po trochu swojej roboty.
Ja nie mam nic do glosnikow tesli sam na nich zrobilem audifilska kolumne z charakterystyka plaska jak stol. Ale jak ktos zachwala badziewnego wysokotonowego alpharda to troche przesadza.

Powrót