petla masy lub brak masy
pokaz zdjecia plytki
masa na potencjometrach podalczona?
pokaz zdjecia plytki
masa na potencjometrach podalczona?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mogę Ci jeszcze podpowiedzieć, że jeśli masz głośnik 8r to w mojej opinii nie warto robić pojedynczego TDA, jak już robić to lepiej mostek.
przeciez na plytce do mostka mozna uzyc tylko jednej kostki!
a tam mamy wiecej opcji i bajerow
Tak, choć nie jest to na takiej zasadzie, że poniżej pewnej ćżestotliwości nic nie ma, a powyżej normalnie pasmo. Filtrowanie odbywa się ze spadkiem, "czestotliwosc ustalona" podawana jest dla -3dB.Witam. Zadam głupie pytanie, uwaga. Jeśli wbudowany tu filtr jest dolnoprzepustowy, oznacza to że jest on górnozaporowy, prawda? Nie przepuszcza wszelkich(lub z określonym skokiem dB/okt) częstotliwości powyżej ustalonej?
Tak, choć nie jest to na takiej zasadzie, że poniżej pewnej ćżestotliwości nic nie ma, a powyżej normalnie pasmo. Filtrowanie odbywa się ze spadkiem, "czestotliwosc ustalona" podawana jest dla -3dB.
jezeli w spisie nie jest podane jakiej mocy maja byc rezystory to znaczy ze wystarcza 1/8-1/4W. ale najlatwiej bedzie dostac takie 0,6WJaką moc mają mieć rezystory tzn. ile watowe?
A uprawnienia SEP'owskie masz, żeby bawić się elektronika?Siema wszystkim. Mam jedno może dla niektórych głupie pytanie xD. Jaką moc mają mieć rezystory tzn. ile watowe? W którym sklepie kupić elementy żebym mógł wszystkie znaleźć w jednym sklepie?
A uprawnienia SEP'owskie masz, żeby bawić się elektronika?
wszystko jest na irka stronie i w jego PDFachZasilacz 2x24 ile amper i jaki radiator polecacie?