Nie na temat...
Sam sobie opowiedziałeś czemu budujemy kolumny na lepszych głośnikach. I dlaczego wg Ciebie zawyżamy poziom forum.
Już Ci pisałem - zrób to będzie. Najłatwiej wymagać. | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sam sobie opowiedziałeś czemu budujemy kolumny na lepszych głośnikach. I dlaczego wg Ciebie zawyżamy poziom forum.
Już Ci pisałem - zrób to będzie. Najłatwiej wymagać. | ![]() |
Ja wiem czemu i tego nie bronie - jednak popadać ze skrajności w skrajność nie zamierzam, i przesiadać się z TDA na jakiegoś Phassa czy Alepha. Żeby nie było - na tda nie słucham, po prostu podałem przykład. Na forum też szło się stopniowo w górę - od piezo > ARV >SC10n > STX > Seas > morel > Vifa > itd.. I różnice im dalej, tym były mniejsze. Tu tak samo - tranzystor wystarczy, jaki to już kto co chce.
To że na tym forum nie ma, to nie oznacza że w ogóle nie ma. Nie lubię wyważać wyważonych bram, co najwyżej je trochę bardziej otworzyć. | ![]() |
zapewne srubka nie byla odizolowanaPrzed tym 2 wybuchem, odizolowałem kostkę, ale widocznie zrobiłem to źle, bo sprawdziłem omomierzem i napięcie gdzieś przechodziło ;/.
Masz może pomysł jak odizolować śrubę mosującą kostkę do radiatora?
jezeli gwint wykona sie poprawnie to jedna srubka wystarczy.Jednak ja proponuje docisnąć układ małym płaskownikiem . Daje to docisk całego układu i wtedy odprowadzanie ciepła jest najefektywniejsze .
Czy jest podłączony prąd 230V ? Bez tego może nie ruszyć.Cześć, kupiłem niedawno już nową kostkę i podłączyłem. Niestety nie słychać zupełnie nic. Głośnik lekko podnosi się, kostka podgrzewa, ale z głośnika nic nie słychać, nawet szumu. Której części wzmacniacza dokładniej się przyjrzeć? Co to może być?