Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No nie wiem czy się zdziwisz ale tak. I wyobraź sobie że nawet nie drgnie. Więc co będzie jak na drodze jeszcze znajdzie się rezystor o wartości 1k ??A próbowałeś załączyć przekaźnik 24v napieciem 12v?
jak sie domyslasz nie wiem jak to dzialaSkoro działa to spoko, tylko ja lubię poznać zasadę działania i stąd moje pytanie.
irek bardzo ladnie to opisal. duze trafa EI maja duzy prad jalowy, stad dodatkowe malutkie trafo pomocnicze.To po co w takim razie trafo pomocnicze ?
jak nie ma trafa pomocniczego to nie ma przekaznikaJak dla mnie ze schamatu jasno widać że trafo pomocnicze jest konieczne, bez niego nie załączy się przekaźnik, wszak zasilany jest z napięcia które wytwarza właśnie trafo pomocnicze.
ja swoj pierwszy mostek tda zrobilem za ok 30-50zl, z czego najwiecej kosztowala blacha na panelWielu pisze że kupiło sprzęt za 2500zł, ten kupił głośniki czy kolumny za 5tys a tu mowa o minimalizacji kosztów rzędu 30zł ?
No właśnie a skoro Adzik94 pisze że:niby idealnie by tu pasowal tonsil GDN 30/120/1. ale nasz wozny go mial na tym wzamcniaczu i pisal ze to za slaby wzmacniacz
to wnioskuję że poparte jest to jakimś doświadczeniem,a skoro jest poparte to z tych dwóch na chwilę obecną skłaniał bym się ku STX'owi. No i nie ukrywam że konstrukcja moja to bardziej budżet więc i koszta się liczą...Z tym mostkiem doskonale współgra głośnik 22cm STX 22-140-8 SCX. Teraz nosi nieco inne oznaczenie W.22.200.8.MCX