• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Te sa borysa

• Autor wątku Autor wątku borys
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
borys, ułożenie kopółki w takiej pozycji ma jakiś znaczący wpływ na dźwięk?

borys, Mam pytanie w kwestji technicznej, mianowicie jak lakierowałeś swoje ostatnie kolumienki na vifach? Konkretnie chodzi mi o to czy lakierowałeś je na stojąco - wieloma cienkimi warstwami żeby się nie zlewało. Czy może na leżąco grubszą warstwą tak żeby dobrze zalewało pory?

Lakierowalem 3 bardzo cienkimi warstwami na stojaco w/w Duluxem, efekt bardzo dobry. Trzeba uwazac i bardzo cieko dawac bo sie zlewy robia (zacieki). No i co warstwa papier.

Ja naprawde nei wiem co o tobei sadzic !!! podziwiam ciebei za nei wiem ....styl,nie typowe przetworniki ZAJE[...]to za male slowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze ! ! !
Jak Ty to robisz ?Idealnie dokładna.Kurcze przepięknie to wygląda.Ciekaw jestem jak gra.

Pozdrawiam.

SZCZERZE MÓWIĄC MASZ WIELKI TALENT I NIE ZMARNUJ GO BO TO CO ZROBIŁES JEST WYCZESANE! AZ GAŁKI OCZNE WYPADAJĄ!!!! SPOKO
POZDRAWIAM

Powrót