Co do E51 posiadam 2 rok... telefon nie do zajechania
bateria fakt słaba.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Możliwe że zamula ale tata nie obsługuje go mega szybko i się nim nie bawi.Pawel S. napisał:mam ten telefon
ma kilka wad
po pierwsze jest wolny - czasami wyraznie widac jak zamula jak szybko zmieniam opcje
Jak się umiarkowanie dzwoni i smsuje to trzyma powyżej tygodniaPawel S. napisał:bateria trzyma mi ok 3-4 dni przy sluchaniu muzyki prawie na maxa przez pewien czas w pracy
w normalny sposob jak uzywam to wlasnie ok tygodnia
Jak narazie to zaliczyła kilka lotów z łóżka na dywan ale 0 śladów. Wysokich lotów nie zaliczyła.Pawel S. napisał:mam nadzieje ze nie bedzie mu wylatywala z rak tak jak mi :???: to chyba przez te oble ksztalty
Teraz to jeszcze nic, jak będzie pizgało na Jesieni lub w Zimę a będzie się na zewnątrz to dopiero będzie obudowa zimnaPawel S. napisał:pierwszy minus metalowej obudowy jaki zawazylem to zimno przy rozmowie przez tel gdy w nocy lezal na biurku![]()
To dobrze że jej nie kupiliśmy . Telefon służy głównie do dzwonienia i paru sms dziennie i musi być wygodny . 6303i spełnia te wymaganie .amdr napisał:Jest niewygodny do dzwonienia, po 2 przeglądarka potrafi się zawiesić albo wyłączyć, klawisze odbierania i odrzucania są bardzo niewygodne w użyciu