• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Telefon do kwoty 300zl jaki??

Wszystko to jest oczywiście rzecz gustu oraz kasy jakiej chcesz wydać na dany telefon. Powiem też że nie polecam żadengo Samsuga dotykowego bo jak gadam z handlarzami to Ciężko taki sprzedać za dobrą kase.

bartek34111; napisał:
nie polecam żadengo Samsuga dotykowego
Sam używam od prawie roku Avile gps i uważam że za tą cenę (300zł nowy) jest to dobry fon.
Siostra ma Corby i też sobie chwali.
Może handlarzom jest ciężko sprzedać ale gdy użytkownik poda normalną cenę takiego fona to i klient się znajdzie

dlaczego ktos usunał moj ostatni post??:(
UWAGI MODERATORA
Żaden twój post nie był usuwany w tym temacie.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
N95 to niestety przeżytek z wadami jak cholera... Jak już to wersja 8GB... Fakt faktem że podobny temat założyłem ponad pół roku temu i wybrałem N82 (funkcje identyczne jak N95 tylko poprawnie wszystkie błędy typu mocniejsza bateria, lepszy GPS, lepszy aparat"mniej szumi" i ma normalną lampę błyskowa anie jakąś jedna diodę) funkcji nie muszę wymieniać chyba WiFi, GPS, 5Mpx, symbian 3rd.... Ogólnie jestem zadowolony ale chyba przejdę w stronę Androida bo Symbian denerwuje mnie szybkością i certyfikatami....

to widocznie moja przegladarka szwankuje :/ nie wyswietlil mi sie post ktory napisalem:),ale mniejsza temat do zamkniecia w zasadzie kupilem nokie 5530 na rocznej gwarancji producenta za 250zł jak narazie jestem zadowolony tylko ze gosc zapomnial wlozyc ladowarki do kompletu:/ i pozniej ja nadal ale listem poleconym zwyklym to widze ze mam ladowarke:/ telefon ogolnie jak narazie sie nie zacina ani nie wiesza,menu jak na symbiana wmiare szybko chodzi,telefon ma kilka wad ale kazdy jakies ma,dziekuje wszyskim za propozycje i pomoc

Żeby nie zakładać nowego tematu...
Jaki wg Was z oferty play dla firm jest najbardziej opłacalny telefon przy największym abonamencie? Chodzi o to, aby telefon po podpisaniu umowy od razu trafił na allegro i dobrze się sprzedał... Ktoś siedzi aktualnie w temacie ?
Play dla firm i najwyższy abonament.

Powrót