Mnie się zdaje, czy ona ma takie same klawisze numeryczne jak Sony Ericsson K550i?
Tak. Nie są zbyt wygodne

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mnie się zdaje, czy ona ma takie same klawisze numeryczne jak Sony Ericsson K550i?
czarny, a możesz powiedzieć dlaczego nie chcesz telefonu z dotykowym wyświetlaczem?
Może miałeś złe doświadczenia z jakimś starym telefonem, w którym ta dotykalność rzeczywiście była do d*py.
W nowych telefonach "dotykalność" działa porządnie. Już nie mówię o GalaxyS bo jest troszkę droższy, ale taki np. Samsung Wave - system bada dobrze się sprawuje. I galaxy i wave wyświetlają takie kolory, że szokCud miód.
Wyświetlacze wcale się specjalnie nie rysują - oczywiście gdy się je jako tako szanuje.
Pozdrawiam.
PS: A e72 to super telefon, również polecam. Chyba wszystkie telefony biznesowe są godne polecenia - trwałość wykonania, długo trzymająca bateria to ich atuty.
Taa porównywanie wyświetlaczy iphonów do reszty to tak jak porównywanie sportowego ścigacza i mzetki owszem i to i to jest w pewien sposób udane ale jak ktoś mi mówi że wyświetlacz w HTC touch pro 2 jest dobry to chyba nigdy nawet w reklamie nie widział iphona... Tak się składa że mam to HTC służbowe i mam ochotę go wyrzucić, dlatego tez mówię stanowcze NIE wyświetlaczom REZYSTANCYJNYM bo np wyświetlacz iphona czy nawet HTC G1 to całkiem inna bajka...
PS klawisze N82przez pierwsze 2 dni wkurzają ale potem śmigasz esy tak jak kozica śmiga po górach, wiem coś o tym bo przesiadłem się z 6630 na N82 i początkowo moje paluchy po prostu nie umiały ale szybko się nauczyły i teraz po roku nawet o tym nie myślę...
chico tak robię a właściwie finiszuje i na temat tego HTC nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa, bateria pod ta aplikacją wytrzymuje ok 3-4h bo jakiś genialny informatyk tak napisał aplikacje że ciągle korzysta z GPSu, wyświetlacz jest tragiczny, bez rysika do niego nie podchodź(o paluchach zapomnij) WM to jedna wielka tragedia-symbian w noki przy tym to sportowa maszyna...
czarny, a możesz powiedzieć dlaczego nie chcesz telefonu z dotykowym wyświetlaczem?