• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Telefon komórkowy z dobrą baterią

• Autor wątku Autor wątku Kocur
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Akumulator NiMH w Alcatelu OT311 nowy poprawnie sformatowany 700mAh trzymał długo, chyba 11-14dni bez podświetlania (podanae jest, że 260h).

chcesz sie wkurwic to kup sobie motke mpx200 tel wypas ale... przy zabawie trzyma 8 godzin bez zabawy 3 doby :P

Nie nie, Motki to ja już per****. Motki już nie kupię. Przekonałem si. Tyle że może sam ją sobie spiepszyłem ale tak w ogóle to Motki baterii to nie mają za dobrych

Motki sa zajebiste juz nigdy nie kupie siemensa i nokii. Bateria wciaga bo ma procek 200Mhz 32mb ram 32 rom i 256 mb takiego mini HDD :)

Nokia 3510i jeżeli chodzi o baterię sam ją mniałem i to byl telefon który najdłużej mi trzymał. czyli phon godny polecenia obecnie mam siemensa CX65 i 2 doby to max

Powrót