• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Telewizor

Reakcji
0
Witam mam taki problem od kilku dni mam rozciagniety obraz w telewizorze nie znam sie na elektronice i chciał bym sie dowiedziec ile by kosztowała naprawa albo moze ktos by mi wyjasnił co sie popsuło w nim

modul odpowiedzialny za rozciaganie pionowe albo poziome (zalezy jak ci znieksztalca)
rada: zanies to jak najszybciej do naprawy bo doprowadzisz do tego ze przestanie ci wlaczac i bedzie to oznaczalo popalenie kolejnych czesci a wtedy naprawa bedzie od 100 zeta w gore, teraz masz jeszcze szanse naprawic to za niewielkie pieniadze
o przypomnialem sobie to sie dokladnie nazywa odchylanie pionowe lub poziome prawd. bedziesz mial problem z ukladem sterujacym

Powrót