Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marian napisał:Na głupotę nie ma ratunku
keisan napisał:Ja paliłem 10 lat, nie palę już od 19 stycznia 2009 i nie potrzebowałem książek ani innych wymysłów, wystarczyło podleczyć się z głupoty.marian napisał:Na głupotę nie ma ratunku
hardzio napisał:marian bez komentarza, wspolczuje twoim dzieciom
Możesz rozwinąć tą wypowiedź ? - bo chyba niewielu z nas miało tą "przyjemność" :lol:marian napisał:śmierdzi jak kupa nietoperza
Gdyby to było takie proste to dawno już nikt by nie palił ! Ciekawe ile w życiu wypaliłeś papierosów i jak długo paliłeś ?marian napisał:rzucanie palenia to rzucanie palenia,czyli nie palenie!
Direct napisał:W jednym się zgodzę-palenie jest głupie!
stroń od takich kolegówmarian napisał:kolega namawiał
i tego Ci zazdroszczę.marian napisał:ale nie zacząłem palić na poważnie
marian napisał:hardzio napisał:marian bez komentarza, wspolczuje twoim dzieciom
Że niby co? bo nie skumałem twojego przekazu myślowego.
Ja palenie uważam za głupie,jest to beznadziejne "coś",nie dość tego śmierdzi jak kupa nietoperza i jak widzę ludzi którzy się tym zaciągają to rzygać mi się chce. Więc nie mów że współczujesz moim dzieciom...to ja współczuję twoim,bo moje nie będą musiały wdychać tego z przymusu.
A te elektroniczne szlugi to idiotyzm,co ma wspólnego rzucanie palenia z paleniem tego czegoś? rzucanie palenia to rzucanie palenia,czyli nie palenie!