Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sound Wave napisał:no to nieźle jak po wielkości zawieszenia oceniasz X-max..... słuchaj to że alphard robi efekciarskie głośniki to inna sprawa....
Sound Wave napisał:nie bierz tego co napisałem do siebie.... mam jakiś kąśliwy tydzień lubie się czepiać szczegółów..... po Alfredach zawieszenie stx'a żeczywiście wygląda niepozornie, ale sprawuje się super!! nic nie furkocze kable onic nie stukają miodzio. słychać jedynie głośnik a nie "ekstra efekty" jak to ma miejsce w przypadku No-name
Sound Wave napisał:ja do 22 mam 7,5cm ale do 27 tez powinien się coś koło tego nadać - no moze troche większy by się przydał ale napewno nie mniej!! juz jak się bawiłem generatorkiem to przy 22 i max mocy troche poświstywało!! ale przy muzyce niema problemów. głośnik pompuje niesamowite ilości powietrza!!
dziejok napisał:hej. mam pytanko. a jak myślicie czy ten stx 27-150-8-sc nadawał by sie do mojej obudowy o pojemności ok 50litrów. z opisu wynika ze tak, tylko czy zagra lepiej od tego tonsila gdn 25/80/1? jak narazie ten tonsil radzi sobie dzienie, tak wiec czy jest sens kupować tego stx'a? dodam tylko ze nigdy nie mialem zadnego doczynienia z głośnikami tj firmy i jak narazie uważałem ze jakściowo stoją na równi z alphardem.
czy warto.
viper pisze ze jest porównywalny brzmieniowo z tonsilem, tylko ze ten tonsil ma bardzo małe wychylenie max, dlatego ma bardzo ograniczone możliwości zejścia w dół. jak to jest?
dziejok napisał:masz go w obudowie 53l z br rozumiem. ja mam zamkniętą i taką tez preferuje. czy możesz mi troszkę opisać jak zachowuje sie ten stx po zatkaniu otworu br. i w jakiej budzie lepiej sie spisuje? z góry dzieki.
dziejok napisał:tak tylko jak głośnik lepiej radzi sobie w zamkniętej to po wsadzeniu do br nagle pogarsza sie impuls, bas staje sie mułowaty, ciężki i powolny. do filmów jak znalazł, ale ja głównie słucham muzy, tak więc tylko closed. coś czuje ze jednak mnie przekonaliście do tego stx'a.
dziejok napisał:masz go w obudowie 53l z br rozumiem. ja mam zamkniętą i taką tez preferuje. czy możesz mi troszkę opisać jak zachowuje sie ten stx po zatkaniu otworu br. i w jakiej budzie lepiej sie spisuje? z góry dzieki.