Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
sluchajcie mam okazje przeprowadzic serje testow paneli do subwooferow nowo wchodzacej na rynek firmy jak sie zapatrujecie na to azebym zamieszczal tu opisy zdjecia pomiary co wy na to?
no 2 000 000 też nie dam EZO bo wg mnie 2000 tyś = 2 000 000 nie wyobrażam sobie takiego wzmaka - chyba do Jacka Hammera jedynie, albo do Baterii Jacków np 20
[ Dodano: 2005-07-28, 19:57 ]
pomysł z tymi wzmakami bardzo dobry, bo zbliżam się akurat do momentu, kiedy będę musiał coś kupić. Chociaż nie wydaje mi się, żeby zszedł poniżej cen DIY. Nawet po zleceniu tego komuś z forumowiczów
wlasnie to mi sie podoba ze sa normalne dla ludzi cena podbna jak by robic samemu
macie racje zarobie tyle na tym tyle ze bede mial na waciki pozatym jak sciagne od tego producenta to kupie sobie maluszka wsadze dwie nie trzy beymy i bede rwal laski ha ha ha ha hah ale mam niecny plan ;P
Zagadnienie dość interesujące.Myślę że możemy więcej na tym skorzystać niż stracić.Jesli nawet ma ktoś na tym zarobić to myslę że to nie nasza sprawa.
Nie każdy jest w stanie bezproblemowo zrobic coś takiego jak kpl.wzmak we własnym zakresie.A na rynku nie ma zbyt bogatej oferty więc każdą informacje uważam za cenną.
Ktoś kto ma jakieś "ale" do tematu nie musi go czytać.Proste chyba nie?
eshO wlasnei nie beda firmowe wykonuje je firma dopiero wchodzaca na rynek nie wiem jeszcze jak to sie ma do rzeczywistoscie ale zapowiada sie zachecajaco
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.