• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

> THE BEST TECHNO - LISTA <

mam dialoga :D tzn modem ale stały abonament siedzisz ile chcesz za jedną kase, obecnie mam wykupione 150 godzin na miecha bo niema mnie w domu wogóle bo studiuje wiec taniej o wiele jest :)

Zygmunt , jak coś wygrzebie to dodam :) ale nie gdy mi sie znudzi bo ja tych utworków nieslucham aktualnie tylko spisałem wszystkie leepsze kawałki z danego foldera he :P teraz głownie słucham całych setów i sa tu superanckie utwory ale tytułów niemam ;] i praktycznie nieściągam bo mam dostęp do nowych setów itp wiec ineciągne prawie wogóle techna ;) ale zapodam jeszcze coś napewno

Igod, te twoje kawałki to takie tylko do słuchania, ja to słucham muze taką przy której można sie bawić na imprezie itp ;) a przy tych chyba niedarady

[ Dodano: 2004-12-24, 23:00 ]
wiec ...

ATB- Intencity
ATB- Marrakech
ATB- The autumn leaves to raczej wolne ale do słuchania i dla fazy nieziemskie :)
PULSEDRIVER - Take ma Away
PULSEDRIVER - Time
Sylver - Skin

święta itp dlatego niechce mi się więcej narazie pisac :P

... CDN

Spacestar pewnie gdzieś w p2p ;-)

Budzik no na disco to się chyba nie nadaje, ale gość robi całkiem ciekawą muzykę. Ja raczej chodzę do pubów, gdzie grają różne chillout'owe i ambientowe kawałki - nie walą po uszach jak "normalne" techno :-)

A tak apropo Jarosławie S. , jakiś czas temu coś mi obiecywałeś a przynajmniej mówiłeś coś o pewnym schemacie .. chyba pamiętasz ?? I co z tym będzie , czy nic z tego nie będzie ??

Tak Spacestar to do ciebie było ;) słucha sie własnie tego GDZIe się przebywa najczęsciej ;) a chociaż ja najcześciej jestem w domu to i tam klubowej muzy słucham !!

pozdro

A TERAZ COS Z MOJEGO POKROJU :
SETY:
Dj-Arcane - Ready for Hell II
frank_kvitta_and_mario_ranieri_2_days_in_austria_mix_9-10-2003
Jan - Top Schranz Hits
DJ Firefox - Auf Die Fresse 2o04
DJ Jav - Against Silence 2004
DJ Arcane - Hardsignal March 2004
Arkus P - Hardtribe Kashmir 21.08.04
Tomash Gee - Kashmir 2004.09.11

JEst tutaj na forum jaka s osoba która też siedzi na forum ftb.pl albo wogóle zagląda ta mczasami, interesuje sie klubami jak np Protector, bo szukam ludzi na takie imprezy hehe

Powrót