• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

THE HI END a moze samo END

Reakcji
0
Zobaczcie do czego ludzie sa zdolni.Nawet niektorych czesci tego pokoju nie jestem w stanie zidentyfikowac.
Dostalem to jakim mailem....

Załączniki

• hiendups.jpg
    hiendups.jpg
    53.5 KB · Wyświetleń: 0
tak w sorku to tez glosnik tyle ze odpowiedzialny za niskie f

Kocur, podejzewam ze musial bys dodac jeszcze jedno zero a z elektronika ze dwa

LUKASZ, 2 zera?? 5 000 000 ?? Myslę oczywiście o złotych. Ale to jest na stare 50 Miliardów !!! Nie wierzę że takie coś może aż tyle kosztować.

Kolumny Martin-Logan Statement kosztują 500 000 zł więc czemu by te miały tyle nie kosztować.

Chciałbym chociaż raz w tym swoim życiu posłuchać czegoś takiego. I choć raz w życiu spotkać człowieka, który by taki sprzęt posiadał...

Elektronika fajna, troche tych "pudelek" jest. Co do kolumn to takie sobie, nawet bez forniru :).

czy tem maly prostokoncik kolo tych kolumienek to nie jest przypadkiem cena

hmmm napewno to nie jest pokój "domowy" (prawy górny róg - Wyjście ewakuacyjne) :P to jest wystawa... ale i tak fajne :] nawet w pokoju moim bez mebli by sie nie zmieściło :D

Avantgarde Trio - 122000pln

Avantgarde basshorn 6 modułów - ceny nie znam

Avantgarde Duo to te białe tuby w tle

A mi sie to aż tak nie podoba. Ja tam wole normalne kolumny a nie jakies tuby. No ale srebrny sprzęcik by się przydał;)

Powrót