• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Titanium GZTA 2.500TX - prosze o opinie

• Autor wątku Autor wątku iNTER
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
do kupienia jest w okolicy 600PLN i tak sobie pomyslałem ze napedze nim te dwa 10" w bagażniku bo to monoblock i bedzie miał przy 2 głosnikach 500W rms

jak za takie pieniadze to wydaje sie bardzo dobry. napewno ciekawszy niz CP i w koncu bedzie cos innego :wink:

iNTER, bardzo dobry piec do suba. GZ pokazuje ze wzmak nie musi byc drogi aby zagrac. bas z tego wzmaka wybrzmiewał w aucie które stanęło na podium w sound-off 2006. 18 na 20 punktów za bas - głosnik był AD.

Adamu, jestem bardzo wdzieczny za taka odpowiedź, z tego co wiem on jest projektowany właśnie pod bas, a Twoja wypowiedź tylko mnie utrzymuje w przekonaniu, ze musze jutro jechać sie targować o cene. Jak kupie to dam fotki

cena dystrybutora to 680 zł brutto powodzenia przy negocjacji!
w niektórych dobrych sklepach można odsłuchać wzmaka w swoim aucie. a ty mieszkasz w polskim zagłebiu car audio

Adamu napisał:
cena dystrybutora to 680 zł brutto powodzenia przy negocjacji!
w niektórych dobrych sklepach można odsłuchać wzmaka w swoim aucie. a ty mieszkasz w polskim zagłebiu car audio

dużo nie utargowałem, bo głosniki brałem w innym sklepie ale w sumie wygladało to tak

normalne ceny
sklep A głośnik 349PLN szt. wzmacniacz 687PLN
sklep B głośnik 319PLN szt. wzmacniacz 680PLN

ceny utatgowane
sklep A głosnik 319PLN szt. ( nie kupiłem ) wzmacniacz 650PLN ( kupiłem )
sklep B głosnik 289PLN szt. ( kupiłem 2szt ) wzmacniacz 650PLN ( nie kupiłem bo nie mieli na stanie )

reasumujac miałem wydać 1385PLN a wydałem 1228PLN co daje juz jakąś wymierną oszczedność hie hie hie

Powrót