• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

to jest ta zniżka na BSW czy nie ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
może mi ktoś powiedzieć ?
z tego co wiem ludzie z diyaudio mieli mieć zniżke u Pana Ślusarczyka
z allegro, jednak jak się okazuje to chyba nie do końca tak jest:
Witam,
tutaj Takero z www.diyaudio.pl
z tego co pamiętam to ludzie z diyaudio mają zniżke,
zanim kupie chciałbym się upewnić jaką.
Pozdrawiam
witam
tak,ale juz nie od tej ceny z allegro :(
pozdrawiam
A z tego co wiem to chyba cena miała wynościć 250zł z wysyłką...
Pare osób niedawno właśnie po tyle kupowało,
coś się zmieniło ??

takero napisał:
A z tego co wiem to chyba cena miała wynościć 250zł z wysyłką...
No i tyle wynosi dla wiary z diyAuio.pl :] Pan Rafał chyba zrozumiał, ze chcesz jeszcze znizki -50zł od tej ceny z allegro (na stronie mivoca 124II kosztuje jeszcze 350zł) która niby jest promocyjna. W sumie mogło by i tak byc :D

Takero proste:] 250 za 12 i 450- 50 za 15 ale:] i tak było taniej czyli 350zł za 15:. Jednak jest problem głośników juz nie ma:]

mi sie udało miesiąc temu kupić 15" u ślusarczyka za 340zł bez kosztów wysyłki (promocja dla diyaudio) plus koszulka :]

z tego co wiem to MAXI kupił pare tyg temu za właśnie 250zł z wysyłką...
cena dla mnie to 250zł + wysyłka ;]
czegoś jakby nie rozumiem :P

no po prostu jeśli musze walczyć o to żęby mieć cene jak inni to dziękuje za to :P
łaski mi nie robi.

a właśnie że robi.
Jego głośniki i jak nie chce to nie musi ci go sprzedać.
Ja bym radził kupić ten głośnik bo naprawde dobre som. Jakbym byly jeszcze 10" to bym sobie kupił jeszcze jeden.

ja kupiłem od ślusarczyka za 348 zł + przesyłka (20 zł) no i fakt dostałem koszulke:P a kupiłem bo wydawała mi sie ta cena dobra a teraz sie okazuje że dało by rade może i jeszcze taniej ehh ale co tam nie żałuje.pozdro

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót