• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

To może porozmawiajmy też o Paniach? :P

Reakcji
0
Witajcie!

Myślę że nie tylko audio nam w głowach, ale i kobiety.

Zna ktoś może jakieś namiary na modelkę z reklam home.pl??

Tutaj zdjęcia: http://home.pl/promocje

za wszelkie info będę wdzięczny.

Chyba że ktoś ma lepszej rozdzielczości zdjęcie z freewolne domeny to chętnie przyjmę ;)

LightSound napisał:
a co zakochałeś się , czy chcesz zatrudnić ? :mrgreen:

Poszukaj w necie, są strony gdzie modelki przysyłaja swoje zdjecie z opisem i można sobie poprzegladać, coś na zasadzie takiego castingu, wiekszość to niestety są panie, które raczej chciałby być modelkami. Może gdzieś na nią trafisz ;)

Re: To może porozmawiajmy też o Paniach? :P

LightSound napisał:

No ładna kobieta...ale co? myślisz że masz szanse? :razz:

Ja już nie muszę :cool:
Siedzę w tym parę lat , cel osiągnąłem - znalazłem czego szukałem, ale czasami jeszcze na miasto wychodzę paroma puowcami :P

Dokładnie - spróbować zatrudnić. Nasz sklep potrzebuje kreatywnej reklamy - i sądzę że ta Pani mogła by pomóc w tej sprawie - zwłaszcza że potrzeba zdjęć do nowej kolekcji bielizny brubecka.

WSGI to przedmiot za który najbardziej lubię skończoną szkołę ;)

Dzięki za chęci, ale sam znalazłem ;P
http://nasza-klasa.pl/profile/7736350/gallery/album/2/302

Czemu akurat ta?
Dośc przeciętna jest... Co w niej takiego wyjątkowego ?

Ja też szukałem kreatywnej reklamy, ale znalazłem coś ciekawszego:
donkervoort_x.jpg
w moich firmowych kolorach :)

takero,

Ponieważ jest Polką,
Zamieszkuje całkiem niedaleko,
Ma doświadczenie w pozowaniu,
Dodatkowo ma urokliwe spojrzenie

a do takiej reklamy to wystarczy ;)

Ps. widzę że mamy dość rozbieżne gusta - bo samochód mi się całkiem nie podoba :P

LightSound napisał:
Ps. widzę że mamy dość rozbieżne gusta - bo samochód mi się całkiem nie podoba :P
no cóż- przykro mi , samochód w przeciwieństwie do tamtej dziewczyny - jest oryginalny i zwraca na siebie uwagę :)

Jakbym był na Twoim miejscu to szybciej, bliżej , taniej i lepiej znalazłbym dziewczynę w jakimś okolicznym pubie :P
Taniej = za darmo, a nawet z bonusami ;)

LightSound ta Twoja Pani niby ze szczecina jest, a mi coś się wydaję że ostatnio ją widziałem w pewnym klubie o nazwie ROCKER, bynajmiej jak patrze na real foto to tak mi sie wydaje, ona chyba ma chlopa a moze i nie tylko się lizała z jakims ;) :)

Ja tam se pisze jak chce, nie pisze książki czy artykułu tylko na forum :razz: Dobrze że nie dajęcie ostrzeżen za przecinki nie w tych miejscach :razz:

To pisz zrozumiale, bo Twoje zdanie nie ma kompletnie sensu jak zastosowałeś słowo bynajmniej zamiast przynajmniej.

Rfck napisał:
Czy Ciebie też to tak irytuje jak mnie ;) ?
dokładnie :)

Ja tam se pisze jak chce, nie pisze książki czy artykułu tylko na forum :razz: Dobrze że nie dajęcie ostrzeżen za przecinki nie w tych miejscach :razz:
najwyższy czas zacząć :)
Tu nie chodzi o dawanie warnów tylko o używanie słów których znaczenia się nie zna.
Właśnie oszczędziłem Ci przypału w np czasie rozmowy z jakąś laską :P

Powrót