nie mam już w domowych zapasach płyt do zrobienia budy, więc postanowiłem że dotnę sobie od razu na wymiar w obi. Jaka jest tolerancja przy docinaniu takich płyt, jest jakas stała liczba czy z zamiast kwadratu mogę się spodziewać koła?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
obojetnie czy recznie czy maszynowo to i tak zawsze blad popleni czlowiek ;]Maxi napisał:Wszystko jeszcze zalerzy czy docinaja recznie czy wszystko robi maszyna...
tzn maja ograniczenia jakie najmniejsze kawalki ci potna? :lol:jamess8 napisał:W Castoramie mają mniejsze minimalne formaty jakie tną
teoretycznie chyba 20x20cm, więc teoretycznie to wkurzający wymiar bo jednak bardzo duży, ale w praktyce zwykle nie ma problemówtzn maja ograniczenia jakie najmniejsze kawalki ci potna? :lol:
ile wynosi ten limit?
ja najmniejszy kawalek jaki zamawialem to bylo 26x202mm z 18mm MDFu :mrgreen:
takero napisał:teoretycznie chyba 20x20cm, więc teoretycznie to wkurzający wymiar bo jednak bardzo duży, ale w praktyce zwykle nie ma problemówtzn maja ograniczenia jakie najmniejsze kawalki ci potna? :lol:
ile wynosi ten limit?
ja najmniejszy kawalek jaki zamawialem to bylo 26x202mm z 18mm MDFu :mrgreen:![]()
ViNYL napisał:takero napisał:teoretycznie chyba 20x20cm, więc teoretycznie to wkurzający wymiar bo jednak bardzo duży, ale w praktyce zwykle nie ma problemówtzn maja ograniczenia jakie najmniejsze kawalki ci potna? :lol:
ile wynosi ten limit?
ja najmniejszy kawalek jaki zamawialem to bylo 26x202mm z 18mm MDFu :mrgreen:![]()
takero oraz inni koledzy z Warszawy i okolic, zejdę może nieco z tematu.
Gdzie w naszych okolicach najlepiej zaopatrywać się w płyty MDF, najlepiej z pocięciem na wymiar, i jakie są mniej więcej ceny np. MDF 18mm?