Dziwne... Nie wiem czy to dlatego ze moze glosniki niewygrzane (oj, grzeje je teraz ostro, zadania z rachunkowosci poszly w odstawke

), czy moze za duzo tego wytlumienia, ale... najlepszy bas jest przy tunelu dlugosci 55mmx80mm... Hmmm? Teraz naprawde dobrze gra, wczesniej z dluzszym BR nie bylo prawie wcale basu...
Wbrew pozorom te tonsile potrafia zejsc, ogladalem z bratem koncowa bitwe z najwnowszego rambo (w dobrej jakosci), to co jego komentarzem bylo tylko "o ja, ja pier...". Seria z polcalowki brzmiala wspaniale, wystrzal z barreta po prostu lecial od glosnika do laptopa, ogien swistal pieknie, a wybuch granatu wgniatal w kanape

Nie powiem bo dosyc duzy poziom glosnosci byl, ale na bas nie ma co narzekac.
W porowniu do tych kopp w zamknietej jest troszke bardziej rozmyty, czy ladniejszsy? chyba tak..
[ Dodano: 2009-03-30, 22:04 ]
W pokoju obok gra "Karamba", a ja tutaj czuje beaty

Ciekawe co by sie dzialo na zestawie ktory poczatkowo planowalem zrobic (2xARN +PJ).
[ Dodano: 2009-03-30, 22:04 ]
Aha, te glosniki powinny BYC W FAZIE. Testowalem z faza i antyfaza i i to pierwsze rozwiazanie jest lepsze, dzwiek wyrazniejszy, wokal nie stlumiony...
[ Dodano: 2009-03-30, 22:08 ]
Fotki:
Te tonsile dominuja nad visatonami, 15/40 (te ze siestow), sa ladniejsze, ale coz.. Niedlugio je wykanczam (czas najwyzszy).
[ Dodano: 2009-03-31, 19:26 ]
zmienilem
[ Dodano: 2009-03-31, 19:29 ]
ja juz sam nie wiem, dzisiaj kolejny dzien odsluchu oraz zmian i teraz mi sie wydaje ze glosniki graja lepiej jak sa w przeciwfazie (jak byly w fazie to bas byl strasznie meczacy, moze do filmow by sie lepiej nadawal, ale do muzyki lepszy jest lagodniejszy). I wrocilem do dlugosci BR 16mm.
Zmniejszylem tez troche komore (16 litrow), pokombinuje jescze z wytlumieniem.
[ Dodano: 2009-03-31, 19:30 ]
Co do fazy i antyfazy, potwierdzam to co napisalem wczesniej
dzwiek wyrazniejszy, wokal nie stlumiony
, ale jak sa w przeciwfazie to wokal jest cieplejszy, milej sie tego slucha...