• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tonsil Altus Subwoofer 100A

Reakcji
0
Mam pytanko czy Subwoofer Tonsila Atus 100A to dobry sprzęcik? A jeżeli nie to jaki dotąd był najlepszy zrobiony przez tonsila, może KTOŚ posiada to prosiłbymbym o rade i opis swojego sprzętu...

słyszłem ten sub w sklepie i jest calkiem calkiem ale bardzo nisko nie zejdzie powiedzmy jakoś poniżej 38Hz. Gra naprawdę miło i przyjemnie ale z mojego doświadczenia wiem że taki sam można zlożyć samemu za pół ceny sklepowej:):) może nie takie samo wykończenie ale efekt :*

bardzo dobry subwoofer gra calkie m fajnie kolega troche przesadzil radzi sobie jakos wprzy 35 hz ladnie trzyma rytm i pulsuje ale uwaga niem ozna przesadzac z glosnoscia!!

LUKASZ, bo ja mam podobny ale sam robiłem i mam nieco mocniejszy wzmacniacz niż sklepowy oryginał i co rozumiesz przez nie można przeszdzać z głośnością ---> jak na 20-tke ( w tej klasie cenowej) ma całkim spory xmax i często tak się wychyla jakby miał zaraz membrane wypluć na ściane o to chodzi?

Powrót