• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tonsil GDN 16/50 i tesla ARN200

Reakcji
0
MAm takie glosniki i chce zeby graly jako niskotonowe.Maja podobna moc wiec chyba bedzie dobrze!?.Wysoki to tesla 104/84/8.Prosze o pomoc jestem poczatkujacy

[ Dodano: 2006-04-04, 15:52 ]
Chodzi mi dokladnie o zwrotnice

chcesz na niskotonowego.. Ale jak ? Te dwa w jedna Bude ? czy jeden GDN w jedna a drugi ARN200 w druga ?? wez to Bardziej sprecyzuj.

Chyba wszyscy mnie popra ze dwa rozne na niskotonowe sie nie nadaja :/ Albo zle mysle albo ( mnie poprawcie :P )

Moga grac w jednej obudowie, jak kazdy bedzie mial osobna komore:) co za problem:P
Tylko nijak mi sie widzi polaczenie 16 tonsila i tej tesli...

tylko po co to wszystko ... ??
Powiedz mi jaki to ma sens, czym się kierowałeś w wyborze takiego właśnie rozwiązania ?

Takero wlasnie do tego zmierzalem :/ To tak jak bys zrobil suba na AP i 27-150 w jednej budzie....

HEHE.Chlopaki.WIem ze jest to dziwne ale wlasnie takie glosniki mam i chce cos z tego zrobic dobrze grajacego.Nie kupowalem ich tylko to takie niby prezenty spadki itp.Pomozcie mi zrobic cos ciekawego wlasnie z takich glosnikow.Jakbym sam mial kupowac glosniki to oczywiscie kupilbym inne.Wlasnie na tym polega moj problem...............

A nie da sie tego wlozyc w pudla o wymiarach 22*22*80 cm???????O to mi chodzi zeby wszystkie glosniki byly w jednej budzie........

Po 1 - ważny jest litraż, wymiary jako takie nie mają kluczowego znacznia.
po 2 - czemu wszystkie mają zagrać w jednej budzie ?
Proponuje poczytać arty i użyć wyszukiwarki...

Powrót