Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przeczytaj arta o winisd na stronie głównej portalu i poszukaj w wyszukiwarce instrukcji itd.Jarosław napisał:W WinISD wyszła mi objętość 67.99l, a 64l dają sześcian o boku 40cm. Czy tak będzie dobrze, czy tak jak mówisz 50l?
To nie ma sensu - duży głośnik + wysokie strojenie daje cholernie świszczący br ;]Jarosław napisał:Jeśli chodzi o strojenie dla 64l - BR ř5 miałby mieć długość 2cm. Czy to ma sens?
nieJarosław napisał:Mam jeszcze jedno pytanie - czy mogą być dwa BR-y ř5cm, zamiast jednego ř10cm? Po prostu mam takie dwa już w domu.
Oj matma z podstawówki nieopanowana...Mam jeszcze jedno pytanie - czy mogą być dwa BR-y ř5cm, zamiast jednego ř10cm? Po prostu mam takie dwa już w domu.
Idąc do sklepu po patelnie prosisz o taką o szerokości 28cm czy o średnicy 28cm ?powiedz jaką długośc i szerokość ma mieć jeden BR do twojej konstrukcji to obliczę ci dla dwóch.