• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tonsil Premium

Reakcji
1
Witam,
Chciałbym zasięgnąć opinii osób które słyszały ww kolumny i mogą o nich powiedzieć coś dobrego lub złego. W sieci jest bardzo mało informacji o nich. Tak więc czy ktoś słyszał i może nam coś o tym powiedzieć?

Raczej niebardzo, tamten topic jest o kolumnach juz nieprodukowanych, a Premium są stosunkowo nowe i bez problemu mozna je kupić.
Pytam tutaj bo w sieci jest bardzo malo info o nich, jakies szczatki na audiostereo i pare wzmianek na elektrodzie. Wydaja mi sie interesujące, jeszcze ich nie przesluchiwalem i sadzilem, ze ktos z tutejszych bywalcow mial z nimi stycznosc, moze sluchal i moglby z czyms porownac.

miałem te kolumienki. w swojej cene są bezkonkurencyjne.Grają jasno, przestrzennnie i bardzo lubią mocny wzmacniacz. Kolumny godne polecenia . Dla zabawy spiełem je z wz.Yamaha ax-890 i nawet sie basik pięknie wydobył .Sprzedałem i troszke żałuje .bo po niewielkim tuningu i wymianie wysokotonowca to już by było cacko

Powrót