cześć jestem nowy i jak robie coś źle to napiszcie. Dobra co sądzicie o głośnikach tonsil ton 200 ?? bo zastanawiam sie czy opłaca sie je kupic czy warte są swojej ceny z góry thx
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisz po prostu co chcesz uzyskać, jakie pomieszczenie chcesz nagłośnić, czy masz do tego wzmacniacz-jaki lub jaki planujesz kupić , czego słuchasz, ile masz kasy na sprzęt itp.itd.wojo_tczew napisał:jak robie coś źle to napiszcie
Bas będzie, ale dudniący. No i o niskim zejściu zapomnij. Przypuszczam, że mój sub na gdn 20/80/2 niżej zejdzie niż te kolumny.wojo_tczew napisał:ale mi wlasnie o to chodzi zeby bylo duuuzo basu
To kolumn się słucha czy ogląda? To tak jakbyś kupował telewizor na podstawie zarejestrowanego dźwięku w mp3 :smile:wojo_tczew napisał:wzmacniacz pociagnie mi sie wydaje bo sa filmiki gdzie te kolumny graja na 35w wiec grac chyba bedzie