Piszesz że kilku inżynierów tam się uchowało więc czym oni się zajmują w Tonsilu?
Spróbuj przewertowac temat, podawalem linki do obecnej sytuacji firmy i ich pracownikow.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Piszesz że kilku inżynierów tam się uchowało więc czym oni się zajmują w Tonsilu?
Bo lubie wspierac krajowych producentow, tylko widocznie trzeba im troche pomoc![]()
U mnie też dokładnie tyle samo wychodziło. Te 96-98 wychodzi mało prawdopodobne chyba że coś było skopane w głośniku.Miałem GDN 15/40/5 które po zmierzeniu miały Fs 58Hz ale potrafiły wydawać bas.
Zawieszenie było sztywniejsze , tak jak by dolny resor trzymał je za mocno .
Taka sprawa:
Od zamowienia do realizacji dwa dni. Wzorowo zapakowane i zabezpieczone, ale... Co z tego jak to zupelnie inny glosnik niz oryginal gdn 17/100! Magnes jest duzo duzo mniejszy, co przeklada sie na iscie gowniane parametry. Inna jest rowniez kopulka przeciwpylowa, mniejsza niz w oryginale, moze to detal ale jednak.
Ogolnie jestem zniesmaczony tym, ze Tonsil co innego podaje na stronie, a co innego dostaje w pudelku. Jutro jade na urlop i prawdopodobnie bede przejezdzal kolo Wrzesnii i odwiedze sklep z reklamacja towaru.
![]()
Czyli tak jak przypuszczałem, nadmiernie nadmuchany balonik z którego własnie uszło powietrze, ale zrobił swoje. Ludzie znów wychwalali Tonsila pod niebiosa i zachwycali się tą konstrukcją widmo której nikt postronny i w miarę obiektywny nie miał szans posłuchać. Tak na prawdę nie wiadomo czy to w ogóle i jak gra czy może jest tylko ładnym meblem z masą głośników i odpowiednio dorobioną historią.
Jakby coś z tego miało być to kolumny by już grały i byliby tacy co ich słuchali.