• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tool box - offtopic

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak przeczytałem gdzieś na forum najlepiej fornirowanie zacząć od spodu potem tył, boki, góra i front.
Tak też będę oklejał HDF.

Dziękuję za pomoc.

ma dokladnie takie samo. cos tam widac, ale dopiero z bliska
a na HDFie bedzie cos widac jak zacznie klawiszowac ;) (duzo mniejsze, wiec i mniej widoczne)

Jakiej firmy ściski stolarskie używacie? szukam czego relatywnie taniego ale też bez przesady. Jakoś klejenie z wkrętami średnio wychodzi :( Rozglądałem się po sklepach i napotkałem jakieś badziewie po 10zł i powiem dupy to nie urywało. Na allegro zwróciłem uwagę na produkty Vorela które cenowo prezentują się znośnie. Miał ktoś do czynienia ze sprzętem tego producenta? wszelkie porady mile widziane.

Pozdrawiam
Marek

Drewnia rączka w tanich ściekach lipa, lubi pękać. Te wykończenia z przeźroczystego plastiku też szału nie robią.
Relatywnie tani i dobry jest dexter z liroy merlin jak masz gdzie kupić.

No niestety trochę daleko. Na sam dojazd wydam tyle co za sprzęt. Jak tam dojade to chętnie pomacam :) najlepsze jest to, że byłem tam jakieś 2 tygodnie temu i w ogóle nie pomyślałem o tym :( a coś innego co jest warte kasy? Chyba będę musiał przeprosić wkręty :D

Potrzebuję przymocować śruby do waveguide zalewając je żywicą. Jakiego typu żywicy użyć?

Panowie, szukam żelu BHP do rąk.
Kilka lat temu miałem przyjemność takim żelem (bananowym) myć ręce i był naprawdę dobry, lepszy od tych past z piaskiem.

Szukam w necie i nie mogę znaleźć.
Są natomiast jakieś tanie produkty w butelkach (ale to raczej nie ten produkt).

Czy ktoś może jakiś dobry żel polecić?

I kolejne pytanko: gdzie można kupić frez oznaczony nr. 2? (nr.1 to standardowy frez zaokrąglający)

Powrót