ale to jest chyba tylko do drozszych modeli - te maja standardowe otwory w stopie
przez awarie lapka nic nie narysuje :/
przez awarie lapka nic nie narysuje :/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kolejny powod dlaczego wg mnie to bez sensu bajerJaspery dziela się generalnie na cyrkle do wooferow i tweeterow. Te okragle sa pod wycinanie tweeterow, a większe pod woofery.
kolejny powod dlaczego wg mnie to bez sensu bajer
przykrecony do 2,5kW frezarkiCyrkiel pod tweetery i rury basrefleks jest po prostu mniejszy i bardziej poręczny, od czysty pragmatyzm amerykański
Należy pomietac, ze otwory będą idealnie wykonane tylko przy pomocy odpowiedniej szerokosci frezu. Zatem przy probie skopiowania takiego cyrkla trzeba wziąć pod uwagę tylko jeden frez i pod niego dostosować rozlozenie dziurek.
A jakie to ma znaczenie? Porka 911 tez można pojechać po bulki.przykrecony do 2,5kW frezarki
Nie wiem o co chodzi.Widać że i tak trzeba zrobić otwór próbny
A czy to nie jest tak że przy "standardowej i forumowej" metodzie ustawienie precyzyjnie wymiaru zajmuje 3-5 minut?
Jakie tak naprawdę konkretne zalety poza tym że fajnie i profesjonalnie wygląda?
A jakie to ma znaczenie? Porka 911 tez można pojechać po bulki.
Nie wiem o co chodzi.
a bo czasami tak się dziwnie zaznacza... sorkiA to akurat nie ja powiedziałem tylko Paweł ;-)
Chodzi mi o to że, jeśli przygotujesz elementy do frezowania "na gotowo" to najpierw i tak sprawdzisz na kawałku odpadu czy wymiar jest ok na założonym frezie.
chodzi o to ze specjalnie stosuja male cyrkle... a mocuja je do olbrzymich frezarekA jakie to ma znaczenie?
Tak wracając do frezów , tu jest coś nt. i możecie sie tam zapytać użytkowników:
http://www.e-manta.eu/forum/viewtopi...1b40008#151679