• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Top Speed in NFS U2;)

• Autor wątku Autor wątku Maxi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Jak w temacie.
Jeżeli gracie w NFS U2 to jakie prędkości udało wam się osiągnąć?
Mój rekord, chyba nie za dobry ale jest: 357km/h Mazda RX-8

Załączniki

• 357.jpg
    357.jpg
    33.3 KB · Wyświetleń: 0
  • auto1.jpg
    auto1.jpg
    43.7 KB · Wyświetleń: 0
hm powiem tak, miałem sobie TIBURONA, miałem prawie wszystko uleopszone, 2 ulepszenie miałem tylko od skrzyni biegów turba nitra i czegoś tam jeszcze wiec niemogłem samemu sobie ustawiać biegów itp itd, wycisnałem ponad 380 ;) DZIĘKI UNIKATOM CHYBA HEHE potem mały błąd i musiałem gierke od nowa zaczac obecnie sobie jeżdże autem niepowiem jakim ale mam nadzieje że uda mi sie nim rekord pobic mój uwczensy

PS. ładne tam piksele u ciebie widze na drodze ;)

ps2. jak teraz ulepsze wszystko to tez cośtu zamieszcze ale tyo troche potrwa bo na hardzie to trzeba pare godzin pośmigać :D

ja cisłem Skylinem troche ponad 380 km/h i nie powiem :D heh nawet nie zważałem ze jest zakret ino cisłem go dalej zeby jak najszybciej jechał :P zatrzymałem sie... wiadomo gdzie :P

Ja nie wiem, Budzik gdzie ty taką prędkość osiągnełeś? Jeszcze, że nadodatek miałeś tylko 2 ulepszenia. Ja probowałem właśnie skylinem i innymi i dochodziłem max do okolic 340km/h. Gdzie wy taką prędkość osiągneliście?

Swoim Civiciem jechalem 360 ale nie robilem zdjec ;) Wiec ten wynik RX-8 to troche slaby ;)

A moze sie pochwalicie wygladem swoich bryk ??. Ja od poczatku gram Civiciem i nie mialem najmniejszych problemow z przejsciem gry tym samochodem natomiast wyglada paskudnie mimo ze ma 10 gwiazdek ;(

UPDATE: Wiec wrzucam mojego 3000GT, wyglada o niebo lepiej ;)

Pozdro
Dexter

Załączniki

• 3000gt.jpg
    3000gt.jpg
    63.1 KB · Wyświetleń: 0
Audi TT 361km/h ale musze cos pozmieniac i jeszcze pobrobowac pozneij zarzuce skriny z wygladem i predkosciami :]

Nie ma sie zabardzo czym chwalic...
Zaczalem od nowa i bedzie lepiej :]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Ja swoje TT oszczędzam wiecej jak 300 nie cisne bo i tak nastepny zakret do przyjemnych nie nalezy. A tak jeszcze dodam do sprostowania ze czas 0-100 poprawiłem i teraz mam 4.46 ale screenow nie bede wrzucał żeby nie zaśmiecać forum.

Załączniki

• dynores.jpg
    dynores.jpg
    44.4 KB · Wyświetleń: 0
A ja przeszlem cala grai sie nudze w sieci grac nie moge bo patha nie idzie zainstalowac na pirata to raz a dwa trainer na nitro nie dziala wiec powariowac tez se nie moge

tak małe apropo co do tej gierki

miejmy nadzieje że przechodzicie na hardzie a nie nałatwym poziomie pozatym
- te tabele DYNO RESULTS to g... pokazuja, pokazuje mi że wycisne wiecej a po zmianie ustawien ze mniej ale własnie wtedy na drodze szybciej lece =] niewierze w to wogóle
- te zielone kreski pod autami którte pokazują osiagi auta też sa g... warte, kuzyz miał na maksa i leciał tylko 340 suprą a ja miałem jakieś 2 cm mniej jesli chodzi o prędkośc a 360 tiburonem leciałem ... maksymalną prędkosc to tylko na drodze można sprawdzac a przyspiszenie hmm też na drodze bo 3 cyferki to nam nic niepowiedza ;) no i obserwacha obrotów na poszczególnych biegach :) ta gra tak kłąmie że niech ją ... coś tam coś tam strzeli !!

A próbował kotos po necie grac jest tryb free ride :) a taj jeżdze stara brzydką korolka kocham to autko jest taki fajne i brzydkie

ja teraz zacząłem w to grać;) wciągające zajęcie;) hehe
zaczynam dopiero a samochód z tego powod średni narazie (HOnda) i miażdze;)
290 dopiero:O..
pozdro serdeczne

Powrót