Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
hm powiem tak, miałem sobie TIBURONA, miałem prawie wszystko uleopszone, 2 ulepszenie miałem tylko od skrzyni biegów turba nitra i czegoś tam jeszcze wiec niemogłem samemu sobie ustawiać biegów itp itd, wycisnałem ponad 380 DZIĘKI UNIKATOM CHYBA HEHE potem mały błąd i musiałem gierke od nowa zaczac obecnie sobie jeżdże autem niepowiem jakim ale mam nadzieje że uda mi sie nim rekord pobic mój uwczensy
PS. ładne tam piksele u ciebie widze na drodze
ps2. jak teraz ulepsze wszystko to tez cośtu zamieszcze ale tyo troche potrwa bo na hardzie to trzeba pare godzin pośmigać
ja cisłem Skylinem troche ponad 380 km/h i nie powiem heh nawet nie zważałem ze jest zakret ino cisłem go dalej zeby jak najszybciej jechał zatrzymałem sie... wiadomo gdzie
Ja nie wiem, Budzik gdzie ty taką prędkość osiągnełeś? Jeszcze, że nadodatek miałeś tylko 2 ulepszenia. Ja probowałem właśnie skylinem i innymi i dochodziłem max do okolic 340km/h. Gdzie wy taką prędkość osiągneliście?
Swoim Civiciem jechalem 360 ale nie robilem zdjec Wiec ten wynik RX-8 to troche slaby
A moze sie pochwalicie wygladem swoich bryk ??. Ja od poczatku gram Civiciem i nie mialem najmniejszych problemow z przejsciem gry tym samochodem natomiast wyglada paskudnie mimo ze ma 10 gwiazdek ;(
UPDATE: Wiec wrzucam mojego 3000GT, wyglada o niebo lepiej
Ja swoje TT oszczędzam wiecej jak 300 nie cisne bo i tak nastepny zakret do przyjemnych nie nalezy. A tak jeszcze dodam do sprostowania ze czas 0-100 poprawiłem i teraz mam 4.46 ale screenow nie bede wrzucał żeby nie zaśmiecać forum.
A ja przeszlem cala grai sie nudze w sieci grac nie moge bo patha nie idzie zainstalowac na pirata to raz a dwa trainer na nitro nie dziala wiec powariowac tez se nie moge
miejmy nadzieje że przechodzicie na hardzie a nie nałatwym poziomie pozatym
- te tabele DYNO RESULTS to g... pokazuja, pokazuje mi że wycisne wiecej a po zmianie ustawien ze mniej ale własnie wtedy na drodze szybciej lece =] niewierze w to wogóle
- te zielone kreski pod autami którte pokazują osiagi auta też sa g... warte, kuzyz miał na maksa i leciał tylko 340 suprą a ja miałem jakieś 2 cm mniej jesli chodzi o prędkośc a 360 tiburonem leciałem ... maksymalną prędkosc to tylko na drodze można sprawdzac a przyspiszenie hmm też na drodze bo 3 cyferki to nam nic niepowiedza no i obserwacha obrotów na poszczególnych biegach ta gra tak kłąmie że niech ją ... coś tam coś tam strzeli !!
ja teraz zacząłem w to grać wciągające zajęcie hehe
zaczynam dopiero a samochód z tego powod średni narazie (HOnda) i miażdze
290 dopiero:O..
pozdro serdeczne
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.