• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Trafa toroidalne 100VA 2x24V zbiorowe zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Panowie, trzeba się w końcu od nowa dopisywać do listy czy nie bo się pogubiłem

Nie na temat...
usunalem ten post zeby nie mylic...
dopisz sie "po nowemu" - ten temat jako pierwszy jest obslugiwany z automatu

Kiedy zamykamy listę? Przydałoby się wysłać pw do osób, które nie skorzystały jeszcze z nowego mechanizmu wpisywania się na listę - benek161 możesz wystosować takie wiadomości?

Myślę że listę zamkniemy 10.07. w środę (wtedy każdy będzie mieć kasę). Przelewy do poniedziałku rano, 15.07. Z tego co widzę wszyscy się wpisali

Gościu ma jeszcze moduły do suba na jednym TDA, pytał czy są chętni. Wyglądają tak: cena 5zł

Załączniki

• 3360643457.jpg
    3360643457.jpg
    128.4 KB · Wyświetleń: 0
a schemat do tego dolaczy?
bo cena tez kuszaca ;)

tylko pytanie - do czego to uzyc? :/
1szt trafa potrzebuje bo mam TDA irka + panel
a po co mi reszta? :/

W takim razie poruszę możliwość edycji dla organizatora i zmienisz benek161 każdemu wpis jak zdecyduje się na PCB dodatkowo.

Informacja
w celu edycji wpisu osoby ktora jest na liscie - wystarczy zrobic wedlug instrukcji, czyli po prostu wpisac sie do formularza ponownie np. kopiujac dane i dopisujac w polu co trzeba, potem guzik 'zapisz/aktualizuj' i to wszystko(skrypt wie kiedy jest wykonywana operacja aktualizacji a kiedy pierwszy zapis na liste), miejsce na liscie bedzie bez zmian gdyz aktualizacja obdywa sie po id rekordu ktory jest unikalny i przydzielany automatycznie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót